Om skrædderinden

Om skrædderinden

Alt kan lade sig gøre

Jeg er født og opvokset i København, og uddannet fra CPH West som Beklædningshåndværker med speciale i skrædderi. Gennem min uddannelse har jeg været i lære hos flere kendte designere og skræddere, hvor jeg har lært forskellige finesser, som gør at det tøj jeg laver er unikt og flot. Jeg blev udlært i september 2010 med tre flotte 12-taller ud af tre mulige og indstillet til medalje.

Efter et halvt år på Den Skandinaviske Designhøjskole i 2011, hvor jeg lærte forskellige designmetoder og tilgange til at udfordre mine ideer, så de bliver løftet op til et andet niveau, var jeg klar til at udleve min drøm med eget skrædderi :-).

I 2014 blev jeg medlem af Skrædderlauget, og i 2016 blev jeg medlem af Skrædderlaugets bestyrelse. I 2016 blev jeg også indstillet til Frederiksberg Iværksætterpris.

Min skrædder-passion er at forme og folde materialerne på nye måder, men samtidigt holde fast i de tidsløse og elegante snit, mens håndværket hele tiden er det bedste af det bedste.

* Making dreams come true *

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem